Meny Stäng

☆☆☆☆☆

Kyckling-produkter

Stort sortiment av Kyckling-produkter till bra pris. Klicka dig fram bland utbudet och hitta den produkt som passar dig bäst.

 

Kyckling Tillbehörskit Barn

Kyckling-produkter - Kyckling Tillbehörskit Barn
199 kr

Det är snart dags för påsk och ditt barn vill verkligen inte vara påskkärring, då är den här enkla kycklingdräkten för barn den perfekta påskkyckling dräkten du kan välja istället till ditt?:

Kyckling Folieballong

Kyckling-produkter - Kyckling Folieballong
29 kr

Få till ett dekorativt och minnesvärt påskfirande med denna passande kyckling folieballongen svävande upptill! Bwak! Bwakkk!Kyckling Folieballong omfattar en rundformad ballong i gul design föreställande?:

Kyckling Maskeraddräkt

Kyckling-produkter - Kyckling Maskeraddräkt
499 kr

Har du också efter flera somrar i denna värld tröttnat på att representera den mänskliga rasen? Då kanske det är dags för nya upplevelser i form av denna kycklingdräkt. Stor succe lär den ju?:

Höna Barn Maskeraddräkt - Small

Hönsdräkter - Höna Barn Maskeraddräkt - Small
399 kr

Det här är en maskeraddräkt som passar utåtriktade barn som tycker om att spexa, för det är inte alla barn som är bekväma med att klä ut sig till en höna?

Pipande Kyckling Leksak

Kyckling-produkter - Pipande Kyckling Leksak
39 kr

Den här pipande kycklingen är en riktigt rolig leksak som definitivt kommer att bidra med spännande lekar och lustiga ljud. En skojig pipleksak som kan bli en kul julklapp eller en spännande överraskning?:

Papperstallrikar Kyckling Happy Easter - 8-pack

Kyckling-produkter - Papperstallrikar Kyckling Happy Easter - 8-pack
29 kr

Duka upp till påskmiddagen med dessa urgulliga papptallrikar. De kommer med motiv av en söt kyckling och texten Happy Easter, vilket gör de supermatchande till hela påskfirandet runt?

Kyckling Barn Maskeraddräkt - Medium

Kyckling-produkter - Kyckling Barn Maskeraddräkt - Medium
199 kr

Varför se ut som alla andra barn när man kan se ut som en kyckling! Helfestlig maskeraddräkt som ditt barn kan ha både till teater, påsk och barnkalas.Kyckling Barn Maskeraddräkt?

Skuttande Kyckling

Kyckling-produkter - Skuttande Kyckling
49 kr

Fluffig kyckling som du kan skruva upp så att den hoppar runt och sprider glädje. Perfekt för påsk men bedårande året runt. Storlek: c:a 7 cm.

Kyckling Barn Maskeraddräkt

Kyckling-produkter - Kyckling Barn Maskeraddräkt
199 kr

Varför inte en kycklingdräkt till Halloween eller maskeraden? Eller varför inte som alternativ till den traditionella påskkärringen? Här är en kycklingdräkt för de yngsta i påskigaste, fluffigaste?:

Hatt Höna - One size

Kyckling-produkter - Hatt Höna - One size
99 kr

Vore det inte förbaskat roligt att göra entré till djurmaskerade med din vanliga, vardagliga outfit men med en extra liten djurisk touch av en höna på huvudet? Den här?

Kyckling Maskeraddräkt - One size

Kyckling-produkter - Kyckling Maskeraddräkt - One size
499 kr

Nu har du den rätta klädseln för att göra en kycklingdans som folk sent kommer glömma. Ska du på maskeradfest med djurtema? Då kan denna utklädnad passa perfekt!?

Kyckling Jumpsuit Maskeraddräkt - Small

Kyckling-produkter - Kyckling Jumpsuit Maskeraddräkt - Small
299 kr

Att kalla en person för ?chicken" får helt fel innebörd om personen har på sig den här utstickande dräkten, man måste trots allt vara rätt modig för?

Höna Vit Maskeraddräkt - Medium

Hönsdräkter - Höna Vit Maskeraddräkt - Medium
499 kr

Hönor är riktigt trevliga djur som oftast hör hemma på bondgårdar. Denna höna verkar dock ha lyckats fly för att ta del av den härliga feststämningen på?

Höna Pappmask

Kyckling-produkter - Höna Pappmask
49 kr

Med den här snygga masken kommer du inte behöva något annat för att helt ändra utseende på maskeraden. Fäst den framför ansiktet och förvandlas till en höna?

Påskägg Höna med Kycklingar - 12 cm

Kyckling-produkter - Påskägg Höna med Kycklingar - 12 cm
29 kr

Vill du överraska barnen med ett bautastort påskägg med godis i påsk har du hittat rätt! Här finns ett STORT påskägg med sött motiv som är hela 25 centimeter?

Kyckling Budget Maskeraddräkt - One size

Kyckling-produkter - Kyckling Budget Maskeraddräkt - One size
499 kr

För en liten slant extra får du inte bara kyckling på middagsbordet utan även en perfekt outfit att njuta av den i också!Kyckling Budget Maskeraddräkt inkluderar en gul?

Hatt Gul Kyckling - One size

Kyckling-produkter - Hatt Gul Kyckling - One size
99 kr

Du kanske trodde att du hade sett nästan allt, men plötsligt dyker den här lilla söta kycklinghatten upp och öppnar en helt ny värld. Vem vill inte ha en hatt som ser ut som?

Kakformar Kossa och Höna

Kyckling-produkter - Kakformar Kossa och Höna
49 kr

Roliga kakformar som föreställer en ko och en höna som är ett perfekt val av utstickare för bakningar av kakor och för att skära ut snygga former ur sockerpasta eller marsipan. Perfekta bakformar?:

Uppblåsbar Kyckling Maskeraddräkt

Kyckling-produkter - Uppblåsbar Kyckling Maskeraddräkt
399 kr

Rid runt på en jätte-kyckling med hjälp av den här tuffa, uppblåsbara kyckling-dräkten och bli maskeradens häftigaste gäst! Den här snälla kycklingen låter dig gärna sitta uppe på ryggen hela?:

Stickers Kyckling & Hönor - 15x22cm

Kyckling-produkter - Stickers Kyckling & Hönor - 15x22cm
29 kr

Påsken är godhetens tid och även gulhetens tid. Det är därför man bjuder på mat, godis och dekorerar i gult. Stickers Kyckling &: Hönor är en härlig?

Kyckling Hatt - One size

Kyckling-produkter - Kyckling Hatt - One size
99 kr

Vill du väcka uppmärksamhet på påskmiddagen eller på maskeraden? Enkelt fixat. Sätt bara den här roliga kycklinghatten på huvudet. Vem kan motstå en hatt?

Ridande Kyckling Maskeraddräkt - One size

Kyckling-produkter - Ridande Kyckling Maskeraddräkt - One size
599 kr

Varför klä ut dig till en klassisk påskkärring när du istället kan rida runt på en jättekyckling i påsk! Häng med barnen när de går?

Kyckling med Långa Ben - 31cm gul

Kyckling-produkter - Kyckling med Långa Ben - 31cm gul
149 kr

När man inte vill ge bort godis till de små kan det här vara ett roligt och påskigt alternativ i stället. Kyckling med Långa Ben är ett gosedjur i polyester med?

Carry Me Kyckling Maskeraddräkt - One size

Kyckling-produkter - Carry Me Kyckling Maskeraddräkt - One size
599 kr

Behöver du bärhjälp? Den här kycklingen står till tjänst åt dig hela kvällen och hjälper dig gärna när det är dags att gå hem. Se till?

Uppblåsbar Nykläckt Kyckling Maskeraddräkt

Kyckling-produkter - Uppblåsbar Nykläckt Kyckling Maskeraddräkt
599 kr

Om du har svårt att bestämma dig för vilken maskeraddräkt du ska bära till festen, så kan du alltid klä ut dig till en söt, nykläckt kyckling med hjälp av denna uppblåsbara kyckling-dräkt.?:

Figur Kyckling & Kanin

Kyckling-produkter - Figur Kyckling & Kanin
99 kr

Ställ fram den här söta porslinsdekorationen med en liten kyckling och en kanin som tillsammans hjälps åt att hålla upp ett rosa påskägg när du ska påskdekorera?

Påskägg Galen Kyckling - 1-pack

Kyckling-produkter - Påskägg Galen Kyckling - 1-pack
99 kr

Ägg och godis hör påsken till, eller hur? Det här härliga gröna påskägget kan du fylla med massor av mumsigt godis. Perfekt att ge bort i present om du är?

Gummipackning Keramikhuvud Hona - 1-pack Large

Kyckling-produkter - Gummipackning Keramikhuvud Hona - 1-pack Large
9 kr

Gummipackningar för keramikhuvud hona. Passar keramikhuvud som sitter utanpå stammen. Säljes i två olika storlekar.

Servetter Nykläckt Kyckling - 20-pack

Kyckling-produkter - Servetter Nykläckt Kyckling - 20-pack
39 kr

Vill du duka upp ett fint och trevlig påskbord? De här servetterna blir en kul och färgglad detalj på bordet. De är gröna och gula och det är ju färger som passar?

Uppblåsbar Kyckling i Ägg Maskeraddräkt - One size

Kyckling-produkter - Uppblåsbar Kyckling i Ägg Maskeraddräkt - One size
399 kr

Liva upp stämningen på påskafton med en oerhört oväntad outfit! Som nykläckt kyckling kommer du passa in bättre på högtiden än påskharen?

Uppblåsbar Ridande Höna Barn Maskeraddräkt - One size

Hönsdräkter - Uppblåsbar Ridande Höna Barn Maskeraddräkt - One size
299 kr

Att rida på hästar är så ute, nu för tiden är det hönor som man ska galoppera på! När ditt barn dyker upp på maskeraden med djurtema som en hön-ridare?

Presentpåse Galen Kyckling - 1-pack

Kyckling-produkter - Presentpåse Galen Kyckling - 1-pack
29 kr

På påsken brukar man ge varandra påskägg fyllda med smarrigt godis, men varför inte ge bort en rolig presentpåse fylld med godis istället? Den här gula presentpåsen?

Stor Kyckling Dekoration - 1-pack

Kyckling-produkter - Stor Kyckling Dekoration - 1-pack
129 kr

Vad kom först, påskkycklingen eller chokladägget? Påsken är kommen så det är dags att täcka hemmet i allt som är gult, äggformat och fjäderklätt.?

Kyckling Vit Maskeraddräkt - Medium

Kyckling-produkter - Kyckling Vit Maskeraddräkt - Medium
499 kr

Man vet aldrig när man måste klä ut sig till en kyckling, så det är lika bra att ha en kycklingdräkt hemma. Kycklingdräkten kan till exempel användas på?

Kyckling Vit Barn Maskeraddräkt - One size

Kyckling-produkter - Kyckling Vit Barn Maskeraddräkt - One size
399 kr

I en mjuk och gosig kycklingdräkt kan man mysa i soffan framför favoritbarnprogrammet, men man kan också använda dräkten när man är bjuden på kalas eller maskerad.?

Kyckling Gul Maskeraddräkt - Medium

Kyckling-produkter - Kyckling Gul Maskeraddräkt - Medium
499 kr

Den här coola kycklingdräkten kan du använda på maskerader med djurtema, på påsken eller varje gång du helt enkelt känner för att förvandlas till en?

Kyckling Toddler Maskeraddräkt - 3-4 år

Kyckling-produkter - Kyckling Toddler Maskeraddräkt - 3-4 år
299 kr

Ska ditt barn ge sig ut på promenad och heter Gullefjun? Då är den här dräkten ett måste! Heter ditt barn något annat och hatar promenader funkar den här?

Kyckling Plus-size Maskeraddräkt - Plus-size

Kyckling-produkter - Kyckling Plus-size Maskeraddräkt - Plus-size
299 kr

Varje dag är en utmärkt dag för att klä ut sig till en kyckling! Vare sig det är påsk, halloween, maskerad med djurtema eller barnkalas är det här den perfekta?

Kyckling Deluxe Maskeraddräkt - One size

Kyckling-produkter - Kyckling Deluxe Maskeraddräkt - One size
1 495 kr

Bli tuppen i hönsgården nästa påsk. Spring runt och kasta påskägg på alla du ser. Var galen och snäll på samma gång. Kyckling Deluxe Maskeraddräkt är?

Nykläckt Kyckling Bebis Maskeraddräkt - 12-24 månader

Kyckling-produkter - Nykläckt Kyckling Bebis Maskeraddräkt - 12-24 månader
199 kr

Vem är det som kommer gåendes om inte självaste Gullefjun! Helt nykläckt, den här kycklingen har inte ens hunnit kliva ur sitt ägg, och skal har den kvar på huvudet.?

Gummipackning Keramikhuvud Hona - 2-pack Medium

Kyckling-produkter - Gummipackning Keramikhuvud Hona - 2-pack Medium
19 kr

Gummipackningar för keramikhuvud hona. Passar keramikhuvud som sitter utanpå stammen. Säljes i två olika storlekar.

Kyckling Gul Maskeraddräkt - Medium/Large

Kyckling-produkter - Kyckling Gul Maskeraddräkt - Medium/Large
499 kr

Den här coola kycklingdräkten kan du använda på maskerader med djurtema, på påsken eller varje gång du helt enkelt känner för att förvandlas till en?

Kyckling Jumpsuit Maskeraddräkt - X-Large

Kyckling-produkter - Kyckling Jumpsuit Maskeraddräkt - X-Large
299 kr

Att kalla en person för ?chicken" får helt fel innebörd om personen har på sig den här utstickande dräkten, man måste trots allt vara rätt modig för?

Kyckling Vit Maskeraddräkt - Medium/Large

Kyckling-produkter - Kyckling Vit Maskeraddräkt - Medium/Large
499 kr

Man vet aldrig när man måste klä ut sig till en kyckling, så det är lika bra att ha en kycklingdräkt hemma. Kycklingdräkten kan till exempel användas på?

Kyckling Jumpsuit Maskeraddräkt - Large

Kyckling-produkter - Kyckling Jumpsuit Maskeraddräkt - Large
299 kr

Att kalla en person för ?chicken" får helt fel innebörd om personen har på sig den här utstickande dräkten, man måste trots allt vara rätt modig för?

Kyckling Maskothuvud

Kyckling-produkter - Kyckling Maskothuvud
399 kr

"Det var en kyckling som hette Gullefjun, han skulle ge sig ut på promenaaad..." Blev du också helt förälskad av den ursöta kycklingen Gullefjun som barn? Nu kan du äntligen?

Kyckling Gul Maskeraddräkt - X-Large

Kyckling-produkter - Kyckling Gul Maskeraddräkt - X-Large
499 kr

Den här coola kycklingdräkten kan du använda på maskerader med djurtema, på påsken eller varje gång du helt enkelt känner för att förvandlas till en?

Gummipackning Keramikhuvud Hona - 1-pack Medium

Kyckling-produkter - Gummipackning Keramikhuvud Hona - 1-pack Medium
9 kr

Gummipackningar för keramikhuvud hona. Passar keramikhuvud som sitter utanpå stammen. Säljes i två olika storlekar.

Kyckling Jumpsuit Maskeraddräkt - Medium

Kyckling-produkter - Kyckling Jumpsuit Maskeraddräkt - Medium
299 kr

Att kalla en person för ?chicken" får helt fel innebörd om personen har på sig den här utstickande dräkten, man måste trots allt vara rätt modig för?

Höna Vit Maskeraddräkt - X-Large

Hönsdräkter - Höna Vit Maskeraddräkt - X-Large
499 kr

Hönor är riktigt trevliga djur som oftast hör hemma på bondgårdar. Denna höna verkar dock ha lyckats fly för att ta del av den härliga feststämningen på?

Påskägg Höna med Kycklingar - 25 cm

Kyckling-produkter - Påskägg Höna med Kycklingar - 25 cm
69 kr

Vill du överraska barnen med ett bautastort påskägg med godis i påsk har du hittat rätt! Här finns ett STORT påskägg med sött motiv som är hela 25 centimeter?

Höna Vit Maskeraddräkt - Large

Hönsdräkter - Höna Vit Maskeraddräkt - Large
499 kr

Hönor är riktigt trevliga djur som oftast hör hemma på bondgårdar. Denna höna verkar dock ha lyckats fly för att ta del av den härliga feststämningen på?

Gummipackning Keramikhuvud Hona - 2-pack Large

Kyckling-produkter - Gummipackning Keramikhuvud Hona - 2-pack Large
19 kr

Gummipackningar för keramikhuvud hona. Passar keramikhuvud som sitter utanpå stammen. Säljes i två olika storlekar.

Kyckling Barn Maskeraddräkt - Large

Kyckling-produkter - Kyckling Barn Maskeraddräkt - Large
199 kr

Varför se ut som alla andra barn när man kan se ut som en kyckling! Helfestlig maskeraddräkt som ditt barn kan ha både till teater, påsk och barnkalas.Kyckling Barn Maskeraddräkt?

Kyckling Vit Maskeraddräkt - X-Large

Kyckling-produkter - Kyckling Vit Maskeraddräkt - X-Large
499 kr

Man vet aldrig när man måste klä ut sig till en kyckling, så det är lika bra att ha en kycklingdräkt hemma. Kycklingdräkten kan till exempel användas på?

Nykläckt Kyckling Barn Maskeraddräkt

Kyckling-produkter - Nykläckt Kyckling Barn Maskeraddräkt
299 kr

Finns det något gulligare än en nykläckt kyckling? Och nog för påsken är kycklingarnas stora högtid så vill vi påstå att det går att klä?

Höna Barn Maskeraddräkt - Medium

Hönsdräkter - Höna Barn Maskeraddräkt - Medium
399 kr

Det här är en maskeraddräkt som passar utåtriktade barn som tycker om att spexa, för det är inte alla barn som är bekväma med att klä ut sig till en höna?



Recension:

Kyckling-produkter
Betygsatt av: Kycklingdräkt.se ⚡
Betyg: 3.7