Meny Stäng

☆☆☆☆☆

Maskeraddräkter

Stort sortiment av Maskeraddräkter till bra pris. Klicka dig fram bland utbudet och hitta den produkt som passar dig bäst.

 

Höna Barn Maskeraddräkt - Small

Hönsdräkter - Höna Barn Maskeraddräkt - Small
399 kr

Det här är en maskeraddräkt som passar utåtriktade barn som tycker om att spexa, för det är inte alla barn som är bekväma med att klä ut sig till en höna?

Uppblåsbar T-Rex Dinosaurie Maskeraddräkt - One size

Dinosauriedräkter - Uppblåsbar T-Rex Dinosaurie Maskeraddräkt - One size
799 kr

Visst kan man fundera ibland över hur det var att leva för 65 miljoner år sedan, på den tiden då dinosaurierna fortfarande härjade överallt. Det är nog en sak?

Skolflicka Rödrutig Deluxe Maskeraddräkt - X-Small

Maskeraddräkter - Skolflicka Rödrutig Deluxe Maskeraddräkt - X-Small
499 kr

Har du någon gång sett en amerikansk high school-film och önskat att du också fick bära de där söta skoluniformerna? Nu har du chansen! Vankas det maskerad är?

Öl Dräkt Man

Maskeraddräkter - Öl Dräkt Man
249 kr

Den manliga motsvarigheten till folkdräkt som bland annat kan ses på den årliga oktoberfesten i München. Som bekant gillar tyskarna öl och det finns det rikligt av på denna fest. Perfekt maskeraddräkt?:

Datorspel Kanin Barn Maskeraddräkt - 7-9 år

Kanindräkter - Datorspel Kanin Barn Maskeraddräkt - 7-9 år
299 kr

Supertuff heldräkt för minstingen som älskar dator- och tv-spel! Perfekt att leka i på hemmaplan eller bära under maskerad! Eller varför inte under bus eller godis i?

Ko Dräkt

Ko - Ko Dräkt
299 kr

Prova på livet som ko med denna tjusiga kodräkt! Med den här ko maskeraddräkten kan du enkelt skapa en hel kul utklädnad till flera olika utklädda fester. En skojig maskeraddräkt för dig som vill?:

Björn Barn Maskeraddräkt - Small

Björn-produkter - Björn Barn Maskeraddräkt - Small
399 kr

Är ditt barn ett stort fan av Björne i Björnes Magasin? Här har du isåfall den perfekta dräkten som låter ditt barn förvandlas till sin idol! Björn Barn Maskeraddräkt?

Uppblåsbar Minion Dräkt Stuart

Uppblåsbart - Uppblåsbar Minion Dräkt Stuart
995 kr

Anländ till maskeradfesten iklädd denna Uppblåsbara Minion Dräkt som ska föreställa den lekfulla Minions karaktären Stuart. Den uppblåsbara Minion dräkten är en rolig och enkel outfit som garanterar?:

Vit Kanin Maskeraddräkt Deluxe

Kanindräkter - Vit Kanin Maskeraddräkt Deluxe
999 kr

Förvandlas till en livs levande jätte kanin med den här lurviga maskeraddräkten! Den här fantastiska kanin utklädnaden är helt perfekt för dig som vill hoppa och skutta in på maskeraden, vara?:

Trollkvinna Maskeraddräkt - Small

Maskeraddräkter - Trollkvinna Maskeraddräkt - Small
299 kr

Med vår Trollkvinna Maskeraddräkt förvandlar du dig på ett ögonblick till en Transsylvanisk skönhet, lika vacker som farlig. Maskeraddräkten är vackert utformad?

Rosa Kanin Bebis Maskeraddräkt - Small

Kanindräkter - Rosa Kanin Bebis Maskeraddräkt - Small
399 kr

Vem är det som kommer krypande eller hoppande här? Det måste vara världens sötaste lilla kanin! Det här är en maskeraddräkt för de minsta. Det är ju klart?

Gangster Maskeraddräkt - Small

Maskeraddräkter - Gangster Maskeraddräkt - Small
399 kr

Dröm dig tillbaka till 1920-talet när gangsters regerade på gatorna och charleston var den hetaste dansen på klubbarna. I den här randiga kostymen blir du en tuff gangster, fruktad?

Naken Dräkt Man

Maskeraddräkter - Naken Dräkt Man
249 kr

Tycker du att inga kläder passar eller är snygga, kan du göra som i kejsarens nya kläder och gå naken, ja eller nästan naken i alla fall. Vad du har under denna nakendress är ju din ensak.Naken?:

Vålnaden Maskeraddräkt - One size

Maskeraddräkter - Vålnaden Maskeraddräkt - One size
399 kr

Söker du en snabb utklädnad från snäll till ond så är detta ett bra alternativ för dig! Vålnaden Maskeraddräkt inkluderar en svart klänning med svarta?

Påve Franciskus Maskeraddräkt - Medium

Maskeraddräkter - Påve Franciskus Maskeraddräkt - Medium
299 kr

Påven är den katolska kyrkans högsta ledare och biskopen av Rom. Detta är ett ganska så seriöst yrke med mycket ansvar, men det betyder förstås inte att man inte?

Rymdkrigare Maskeraddräkt - Medium/Large

Maskeraddräkter - Rymdkrigare Maskeraddräkt - Medium/Large
599 kr

Bli en rymdkrigare och en hjälte i den här coola maskeraddräkten! Galaxen kan verkligen behöva lite hjälp så att det kan bli lite ordning och reda här. Maskeraddräkten?

Velociraptor Maskeraddräkt - X-Large

Velociraptor dräkter - Velociraptor Maskeraddräkt - X-Large
599 kr

I den här maskeraddräkten förvandlas du till den fräckaste och läskigaste dinosaurien som någonsin har funnits! Perfekt när du vill visa vem som bestämmer på?

Kyckling Maskeraddräkt - One size

Kyckling-produkter - Kyckling Maskeraddräkt - One size
499 kr

Nu har du den rätta klädseln för att göra en kycklingdans som folk sent kommer glömma. Ska du på maskeradfest med djurtema? Då kan denna utklädnad passa perfekt!?

Höna Vit Maskeraddräkt - Medium

Hönsdräkter - Höna Vit Maskeraddräkt - Medium
499 kr

Hönor är riktigt trevliga djur som oftast hör hemma på bondgårdar. Denna höna verkar dock ha lyckats fly för att ta del av den härliga feststämningen på?

Light Fury Barn Maskeraddräkt - Small

Maskeraddräkter - Light Fury Barn Maskeraddräkt - Small
499 kr

Ingenting är en match för draken Light Fury ur filmen Draktränaren. Gör din flykt till den gömda världen och umgås med Astrid och vännerna!Light Fury Barn Maskeraddräkt?

Datorspel Björn Barn Maskeraddräkt - 7-9 år

Björn-produkter - Datorspel Björn Barn Maskeraddräkt - 7-9 år
299 kr

Har du barn med tusentals skärmtimmar i ögonen och vill få ut dom i friska luften kan du locka med den här tokhäftiga maskeradutstyrseln! Dräkten uppmanar till lek och?

Elefant Maskeraddräkt - One size

Maskeraddräkter - Elefant Maskeraddräkt - One size
499 kr

Elefent Maskeraddräkt inkluderar en grå helkroppsoverall med vit mage och svans. Dessutom ingår en fast huva med elefantöron, elefantsnabel, ögon och betar. Finns i storlek:?

Katt Maskeraddräkt

Katt - Katt Maskeraddräkt
299 kr

Är du kanske inte världens mest populära människa på jorden så är det ingen fara, för vi har den perfekta lösningen!Fånga all uppmärksamhet klädd i denna superhäftiga katt maskeraddräkt som?:

Polis Officer Barn Maskeraddräkt - Small

Maskeraddräkter - Polis Officer Barn Maskeraddräkt - Small
299 kr

Låt lillen vakta festen i år, då existerar iallafall ingen risk för bus! En säker fest är en bra fest, och det fixar polismästarn genom sin ständiga närvaro! Polis?

Panda Maskeraddräkt

Maskeraddräkter - Panda Maskeraddräkt
699 kr

Den ultimata maskeraddräkten för alla panda-älskare! Med denna sockersöta pandadräkt kan du lugnt luta dig tillbaka och knapra på en bit bambu och kanske ta en skön tupplur, eller så kan du gå?:

Flash med Muskler Barn Maskeraddräkt - Small

Maskeraddräkter - Flash med Muskler Barn Maskeraddräkt - Small
499 kr

En fantastisk maskeraddräkt som gör att ditt barn förvandlas till superhjälten Flash med en beundransvärd sexpack. Perfekt till halloweenkalaset! Flash med Muskler Barn Maskeraddräkt?

Ridande Häst Barn Maskeraddräkt

Häst - Ridande Häst Barn Maskeraddräkt
499 kr

Om du inte har råd att köpa en riktig häst till ditt barn kanske den här roliga maskeraddräkten kan fungera som plåster på såren. När barnet tar på sig dräkten skapas en illusion av att barnet?:

Luke Skywalker Maskeraddräkt - Standard

Maskeraddräkter - Luke Skywalker Maskeraddräkt - Standard
599 kr

Är du en Star Wars-nörd behöver du inte leta längre! Här är den perfekta maskeraddräkten för dig. Luke Skywalker är bondpojken som strider mot den ondskefulle?

Apa Barn Maskeraddräkt - Small

Apa - Apa Barn Maskeraddräkt - Small
399 kr

Apa Barn Maskeraddräkt inkluderar en fluffig brun helkroppsoverall med dragkedja, beige mage och svans. Ingår gör även ett uppstoppat aphuvud i form av en huva med öron, näsa?

Buzz Lightyear Super Deluxe Maskeraddräkt - Standard

Maskeraddräkter - Buzz Lightyear Super Deluxe Maskeraddräkt - Standard
1 995 kr

Gllar du också att imponera, precis som Buzz Lightyear från Toy Story? Nu kan du imponera, PRECIS SOM Buzz Lightyear från Toy Story! Hitta på dina egna äventyr och låt?

Påve Hund Maskeraddräkt - Small

Hund - Påve Hund Maskeraddräkt - Small
299 kr

Om Påven skaffar sig en hund skulle vovven förmodligen tassa omkring så här om dagarna i Vatikanstaten.Påve Hund Maskeraddräkt inkluderar en vit överdel?

Fåret Shaun Maskeraddräkt

Maskeraddräkter - Fåret Shaun Maskeraddräkt
749 kr

Vill du vara lite mer anonym på festen, men ändå ullig och gullig på maskeraden, kan du hoppa i denna Shaun-dräkt. Gör garanterat succé bland de yngre gästerna på kalaset.Fåret Shaun Maskeraddräkt?:

Unicorn Dräkt Jumpsuit

Enhörning - Unicorn Dräkt Jumpsuit
299 kr

Enhörningar är en fantastisk varelse, magiska och vackra, så varför inte skaffa dig en enhörningsdräkt så du kan vara lika magisk som en enhörning! I den här unicorn jumpsuit dräkten kommer du?:

Gris Dräkt

Gris-produkter - Gris Dräkt
599 kr

Två långa varelserna med handskar och glasögon leder dig in i en väldigt stor maskin och stänger för de kraftiga metalldörrarna. Det hörs ett massa gnisslande och tjutande när allt helt plötsligt?:

Bumblebee Transforming Flip Dräkt Barn

Maskeraddräkter - Bumblebee Transforming Flip Dräkt Barn
399 kr

Klä ut dig till den tuffa Transformers karaktären Bumblebee! Med denna häftiga Transformers Bumblebee dräkt kan du enkelt transformeras från fordon till robot med endast några enkla justeringar av?:

Shell Suit 80-tals Maskeraddräkt

Maskeraddräkter - Shell Suit 80-tals Maskeraddräkt
299 kr

Dansa dig in på 80-tals maskeraden i denna super tuffa shell suit maskeraddräkt! Med denna färgsprakande shell suit dräkt kan du enkelt ta dig hela vägen tillbaka till 80-talet på bara ett par minuter.?:

Uppblåsbar T-Rex Dräkt Barn

T-Rex dräkter - Uppblåsbar T-Rex Dräkt Barn
699 kr

Frukta krita-periodens mest kända rovdjur! För vissa barn är dinosaurier en av dem mest coolaste djuren som funnits, och det är ju inte konstigt med tanken på deras historia. Låt ditt barn vandra?:

Korv med Bröd Maskeraddräkt

Maskeraddräkter - Korv med Bröd Maskeraddräkt
299 kr

Om du är ute efter ett riktigt smarrigt utseende så kan denna roliga korv kostym enkelt ge dig en läcker look på nolltid! Denna utsökta korv med bröd maskeraddräkt är ett utmärkt val av utklädnad?:

Playboy Sammetsrock Maskeraddräkt - Small

Maskeraddräkter - Playboy Sammetsrock Maskeraddräkt - Small
299 kr

Vad sägs om att komma till maskeraden som Hugh Hefner från Playboy Mansion? Med den här smokingliknande morgonrocken kan du göra precis det. Håll ett glas i handen och sätt?

Sumo Beige Maskeraddräkt - One size

Sumodräkter - Sumo Beige Maskeraddräkt - One size
399 kr

Vet du inte vad du ska klä ut dig till på maskeraden till helgen? Oroa dig inte - här har du lösningen! Denna roliga dräkt får dig att se ut som en rejäl sumobrottare?

Uppblåsbar Tant Carry Me Dräkt

Uppblåsbart - Uppblåsbar Tant Carry Me Dräkt
499 kr

Denna gamla tant kan gärna hjälpa dig med att ta dig runt på festen! Med den här enkla, men väldigt effektfulla uppblåsbara maskeraddräkten kan du enkelt skapa en illusion av att du rider runt på?:

Leopard Catsuit Deluxe Maskeraddräkt - X-Small

Maskeraddräkter - Leopard Catsuit Deluxe Maskeraddräkt - X-Small
699 kr

Att klä ut sig till leopard är ett enkelt sätt att både sticka ut och bidra med lite vild känsla till maskeraden du ska gå på! Denna läckra catsuit kommer göra?

Kock Traditionell Maskeraddräkt - Medium

Maskeraddräkter - Kock Traditionell Maskeraddräkt - Medium
299 kr

Är du en mästare i köket? Visa upp dina talanger för alla på nästa maskerad. Denna utklädnad är perfekt för den som älskar det finare sakerna i livet,?

Uppblåsbar Ridande Enhörning Barn Maskeraddräkt - One size

Enhörningsdräkter - Uppblåsbar Ridande Enhörning Barn Maskeraddräkt - One size
499 kr

Man behöver inte vara flicka och 10 år för att älska denna uppblåsbara enhörningsdräkt. En maskeraddräkt som både unga och gamla kommer komma ihåg.Uppblåsbar?

Tomtenisse Dräkt med Luva

Maskeraddräkter - Tomtenisse Dräkt med Luva
229 kr

Du har nog haft dagar där barnens leksaker gått i bitar och när de ropat på dig så har det alltid slutat upp med ena handen bakom huvudet utan en blekaste aning om hur man fixar eländet! Nästintill?:

Indian Girl Maskeraddräkt

Maskeraddräkter - Indian Girl Maskeraddräkt
219 kr

Maskeraddräkten är fixad! Smyg runt i buskarna och speja eller dansa eller jaga? Gör vad som känns bekvämt för dig på festen. Ta inspiration från någon gammal western-film och du har övat in?:

Groda Barn Maskeraddräkt

Maskeraddräkter - Groda Barn Maskeraddräkt
219 kr

Vem älskar inte gröna och hoppglada grodor? Supergullig groddräkt för de yngsta. Med denna tjusiga dräkt är det bara att hoppa in på maskeraden som en söt och rolig groda. Groda Barn Maskeraddräkt?:

Uppblåsbar Ridande Zebra Maskeraddräkt

Uppblåsbart - Uppblåsbar Ridande Zebra Maskeraddräkt
499 kr

Om du tröttnat på att rida runt på vanliga hästar kanske en zebra kan vara en rolig omväxling, och med denna uppblåsbara ridande zebra maskeraddräkt får du chansen att prova på en trevlig zebra-ridtur!?:

Blå Dvärg Maskeraddräkt - Small

Maskeraddräkter - Blå Dvärg Maskeraddräkt - Small
399 kr

Om du står blick stilla i trädgården när gästerna passerar så kommer de aldrig att se dig. Kanske är det rent av så att du till och med leker kurragömma?

Kanin Grå Maskeraddräkt

Kanindräkter - Kanin Grå Maskeraddräkt
299 kr

Inför djurmaskeraden kan det vara svårt att bestämma sig för vilket djur man vill vara, men valet är egentligen ganska enkelt! Denna trevliga maskeraddräkt är perfekt?

Oktoberfest Carry Me Dräkt

Oktoberfest - Oktoberfest Carry Me Dräkt
599 kr

Kom ridandes på en Oktoberfest mans axlar! En Carry Me dräkt är en mycket enkel men också väldigt rolig dräkt att bära till Oktoberfesten eller till en maskerad. Denna Piggyback dräkt passar utmärkt?:

Uppblåsbar Bodybuilder Barn Maskeraddräkt - One size

Uppblåsbart - Uppblåsbar Bodybuilder Barn Maskeraddräkt - One size
399 kr

Att bli en bodybuilder tar ofta väldigt lång tid! Speciellt om man är barn så finns det risk för en väntetid på iallafall 10 år. Men som man brukar säga...?

Skinz Svart Barn Maskeraddräkt - 5-7 år

Maskeraddräkter - Skinz Svart Barn Maskeraddräkt - 5-7 år
199 kr

Vill ditt barn klä ut sig till lakrits inför barnmaskeraden? Då har vi den ultimata dräkten här! En åtsittande svart helkroppsdräkt. Perfekt!Skinz Svart Barn Maskeraddräkt?

Carry Me Enhörning Budget Barn Maskeraddräkt - One size

Enhörningsdräkter - Carry Me Enhörning Budget Barn Maskeraddräkt - One size
399 kr

När ditt barn väl hoppat i den här fantastiska enhörningsdräkten kommer den förmodligen vara helt omöjlig att få av. Carry Me Enhörning Budget Barn Maskeraddräkt?

Vit Enhörning Barn Maskeraddräkt - Medium

Enhörningsdräkter - Vit Enhörning Barn Maskeraddräkt - Medium
399 kr

Den som säger att enhörningar inte finns har inte sett denna magiska maskeraddräkt! Ditt barn kommer vara coolast på kalaset i den här fantastiska enhörningsdräkten. Perfekt?

Oktoberfest Carry Me Dräkt Öltjej

Oktoberfest - Oktoberfest Carry Me Dräkt Öltjej
599 kr

Med denna Piggyback dräkt behöver du inte gå själv till maskeraden. Rid på öltjejens axlar till Oktoberfesten och spar din energi till firandet. Denna Carry Me dräkt är en rolig klädsel som ger?:

Apa Maskeraddräkt

Apa - Apa Maskeraddräkt
499 kr

Klä ut dig till djungelns klättermästare med denna roliga maskeraddräkt. Du får chansen att vara apa för en dag. Sätt pricken över i:et genom billig rekvisita som bananer. Kom ihåg att även röra?:

Gycklare Spelkort Dräkt Barn

Maskeraddräkter - Gycklare Spelkort Dräkt Barn
199 kr

När skratten tystnar har troligen Gycklaren stigit ur graven för att skämta på sitt eget ondskefulla sätt. När man minst anar det dyker han upp. Gycklare är ursprungsnamnet på svenska, även kallad?:

Olaf Barn Maskeraddräkt - Small

Maskeraddräkter - Olaf Barn Maskeraddräkt - Small
499 kr

Från Elsas magiska krafter kommer Olaf, kanske jordens mest kramvänligaste snögubbe. Och nu kan ditt barn förvandla sig till denna härliga karaktär med vår fantastiska?

Stormkappa Maskeraddräkt - Small

Maskeraddräkter - Stormkappa Maskeraddräkt - Small
499 kr

Enormt mäktig kappa som med de rätta tillbehören kan förvandla dig både till en cool vilda västern-karaktär, en skräckinjagande seriemördare eller någon?

Batman Deluxe Maskeraddräkt - Medium

Batman - Batman Deluxe Maskeraddräkt - Medium
3 995 kr

Komplett Batman Deluxe Maskeraddräkt som förvandlar dig till Gothams beskyddare, tidlösa hjälten ur serietidningarna och den mest omtyckte fladdermusgubben genom tiderna: Batman! Herr?

Tomtenisse Röd Maskeraddräkt - Small

Maskeraddräkter - Tomtenisse Röd Maskeraddräkt - Small
299 kr

Hur ser Tomtens nissar ut när de inte jobbar? Det är en fråga som många barn har ställt sig genom århundradena. Svartet är enkelt: De är aldrig lediga så?

Playboy Kanin Maskeraddräkt - X-Small

Kanindräkter - Playboy Kanin Maskeraddräkt - X-Small
299 kr

Bli extra snygg till festen i denna Playboy Kanin Maskeraddräkt. Passar perfekt till maskerader eller varför inte överraska pojkvännen någon kväll?Playboy Kanin?

Uppblåsbar T-Rex Maskeraddräkt - One size

Dinosauriedräkter - Uppblåsbar T-Rex Maskeraddräkt - One size
995 kr

Trisonaurus. Tyrsinorschma. Tyrsaursiorus Rix. Äsch, det här går ju inte.Den största pojkdrömmen är äntligen verklighet! Förvandla dig till den coolaste och mest?

Anubis Schakal Maskeraddräkt - One size

Maskeraddräkter - Anubis Schakal Maskeraddräkt - One size
799 kr

Anubis är en av de viktigaste gudarna i den egyptiska mytologin - hans domän handlade mycket om döden och vad som hände med människor i livet efter detta. Liksom många?

Kanin Barn Maskeraddräkt - Small

Kanindräkter - Kanin Barn Maskeraddräkt - Small
399 kr

Kanin Barn Maskeraddräkt inkluderar en fluffig vit helkroppsoverall med dragkedja och rosa mage. Ingår gör även ett uppstoppat kaninhuvud i form av en huva med öron, näsa?Recension:

Maskeraddräkter
Betygsatt av: Kycklingdräkt.se ⚡
Betyg: 4.6