Meny Stäng

☆☆☆☆☆

Maskeraddräkter

Stort sortiment av Maskeraddräkter till bra pris. Klicka dig fram bland utbudet och hitta den produkt som passar dig bäst.

 

Skolflicka Rödrutig Deluxe Maskeraddräkt - X-Small

Maskeraddräkter - Skolflicka Rödrutig Deluxe Maskeraddräkt - X-Small
499 kr

Har du någon gång sett en amerikansk high school-film och önskat att du också fick bära de där söta skoluniformerna? Nu har du chansen! Vankas det maskerad är?

Uppblåsbar T-Rex Dinosaurie Maskeraddräkt - One size

Dinosauriedräkter - Uppblåsbar T-Rex Dinosaurie Maskeraddräkt - One size
799 kr

Visst kan man fundera ibland över hur det var att leva för 65 miljoner år sedan, på den tiden då dinosaurierna fortfarande härjade överallt. Det är nog en sak?

Öl Dräkt Man

Maskeraddräkter - Öl Dräkt Man
249 kr

Den manliga motsvarigheten till folkdräkt som bland annat kan ses på den årliga oktoberfesten i München. Som bekant gillar tyskarna öl och det finns det rikligt av på denna fest. Perfekt maskeraddräkt?:

Höna Barn Maskeraddräkt - Small

Hönsdräkter - Höna Barn Maskeraddräkt - Small
399 kr

Det här är en maskeraddräkt som passar utåtriktade barn som tycker om att spexa, för det är inte alla barn som är bekväma med att klä ut sig till en höna?

Björn Barn Maskeraddräkt - Small

Björn-produkter - Björn Barn Maskeraddräkt - Small
299 kr

Är ditt barn ett stort fan av Björne i Björnes Magasin? Här har du isåfall den perfekta dräkten som låter ditt barn förvandlas till sin idol! Björn Barn Maskeraddräkt?

Datorspel Kanin Barn Maskeraddräkt - 7-9 år

Kanindräkter - Datorspel Kanin Barn Maskeraddräkt - 7-9 år
199 kr

Supertuff heldräkt för minstingen som älskar dator- och tv-spel! Perfekt att leka i på hemmaplan eller bära under maskerad! Eller varför inte under bus eller godis i?

Kyckling Barn Maskeraddräkt - Medium

Kyckling-produkter - Kyckling Barn Maskeraddräkt - Medium
199 kr

Varför se ut som alla andra barn när man kan se ut som en kyckling! Helfestlig maskeraddräkt som ditt barn kan ha både till teater, påsk och barnkalas.Kyckling Barn Maskeraddräkt?

Rosa Kanin Bebis Maskeraddräkt - Small

Kanindräkter - Rosa Kanin Bebis Maskeraddräkt - Small
399 kr

Vem är det som kommer krypande eller hoppande här? Det måste vara världens sötaste lilla kanin! Det här är en maskeraddräkt för de minsta. Det är ju klart?

Vit Kanin Maskeraddräkt Deluxe

Kanindräkter - Vit Kanin Maskeraddräkt Deluxe
999 kr

Förvandlas till en livs levande jätte kanin med den här lurviga maskeraddräkten! Den här fantastiska kanin utklädnaden är helt perfekt för dig som vill hoppa och skutta in på maskeraden, vara?:

Rymdkrigare Maskeraddräkt - Medium/Large

Maskeraddräkter - Rymdkrigare Maskeraddräkt - Medium/Large
599 kr

Bli en rymdkrigare och en hjälte i den här coola maskeraddräkten! Galaxen kan verkligen behöva lite hjälp så att det kan bli lite ordning och reda här. Maskeraddräkten?

Naken Dräkt Man

Maskeraddräkter - Naken Dräkt Man
249 kr

Tycker du att inga kläder passar eller är snygga, kan du göra som i kejsarens nya kläder och gå naken, ja eller nästan naken i alla fall. Vad du har under denna nakendress är ju din ensak.Naken?:

Uppblåsbar Minion Dräkt Stuart

Uppblåsbart - Uppblåsbar Minion Dräkt Stuart
995 kr

Anländ till maskeradfesten iklädd denna Uppblåsbara Minion Dräkt som ska föreställa den lekfulla Minions karaktären Stuart. Den uppblåsbara Minion dräkten är en rolig och enkel outfit som garanterar?:

Gangster Maskeraddräkt - Small

Maskeraddräkter - Gangster Maskeraddräkt - Small
399 kr

Dröm dig tillbaka till 1920-talet när gangsters regerade på gatorna och charleston var den hetaste dansen på klubbarna. I den här randiga kostymen blir du en tuff gangster, fruktad?

Vålnaden Maskeraddräkt - One size

Maskeraddräkter - Vålnaden Maskeraddräkt - One size
399 kr

Söker du en snabb utklädnad från snäll till ond så är detta ett bra alternativ för dig! Vålnaden Maskeraddräkt inkluderar en svart klänning med svarta?

Påve Franciskus Maskeraddräkt - Medium

Maskeraddräkter - Påve Franciskus Maskeraddräkt - Medium
299 kr

Påven är den katolska kyrkans högsta ledare och biskopen av Rom. Detta är ett ganska så seriöst yrke med mycket ansvar, men det betyder förstås inte att man inte?

Velociraptor Maskeraddräkt - X-Large

Velociraptor dräkter - Velociraptor Maskeraddräkt - X-Large
599 kr

I den här maskeraddräkten förvandlas du till den fräckaste och läskigaste dinosaurien som någonsin har funnits! Perfekt när du vill visa vem som bestämmer på?

Kanin Vit Deluxe Maskeraddräkt - One size

Kanindräkter - Kanin Vit Deluxe Maskeraddräkt - One size
995 kr

Skutta hela vägen till maskeradfesten i denna supersöta kanindräkt i ett härligt mjukt material. Overallen täcker hela dig, bara ögonen syns genom små hål. Ingen?

Trollkvinna Maskeraddräkt - Small

Maskeraddräkter - Trollkvinna Maskeraddräkt - Small
299 kr

Med vår Trollkvinna Maskeraddräkt förvandlar du dig på ett ögonblick till en Transsylvanisk skönhet, lika vacker som farlig. Maskeraddräkten är vackert utformad?

Polis Officer Barn Maskeraddräkt - Small

Maskeraddräkter - Polis Officer Barn Maskeraddräkt - Small
299 kr

Låt lillen vakta festen i år, då existerar iallafall ingen risk för bus! En säker fest är en bra fest, och det fixar polismästarn genom sin ständiga närvaro! Polis?

Kyckling Maskeraddräkt - One size

Kyckling-produkter - Kyckling Maskeraddräkt - One size
499 kr

Nu har du den rätta klädseln för att göra en kycklingdans som folk sent kommer glömma. Ska du på maskeradfest med djurtema? Då kan denna utklädnad passa perfekt!?

Light Fury Barn Maskeraddräkt - Small

Maskeraddräkter - Light Fury Barn Maskeraddräkt - Small
499 kr

Ingenting är en match för draken Light Fury ur filmen Draktränaren. Gör din flykt till den gömda världen och umgås med Astrid och vännerna!Light Fury Barn Maskeraddräkt?

Höna Vit Maskeraddräkt - Medium

Hönsdräkter - Höna Vit Maskeraddräkt - Medium
499 kr

Hönor är riktigt trevliga djur som oftast hör hemma på bondgårdar. Denna höna verkar dock ha lyckats fly för att ta del av den härliga feststämningen på?

Uppblåsbar Enhörning Rosa Maskeraddräkt - One Size

Enhörningsdräkter - Uppblåsbar Enhörning Rosa Maskeraddräkt - One Size
799 kr

Varför klä ut sig till någonting tråkigt när man lika gärna kan klä ut sig till någonting roligt? Vissa har tydligen svårt att förstå skillnaden..?

Elefant Maskeraddräkt - One size

Maskeraddräkter - Elefant Maskeraddräkt - One size
499 kr

Elefent Maskeraddräkt inkluderar en grå helkroppsoverall med vit mage och svans. Dessutom ingår en fast huva med elefantöron, elefantsnabel, ögon och betar. Finns i storlek:?

Apa Barn Maskeraddräkt - Small

Apa - Apa Barn Maskeraddräkt - Small
299 kr

Apa Barn Maskeraddräkt inkluderar en fluffig brun helkroppsoverall med dragkedja, beige mage och svans. Ingår gör även ett uppstoppat aphuvud i form av en huva med öron, näsa?

Påve Hund Maskeraddräkt - Small

Hund - Påve Hund Maskeraddräkt - Small
299 kr

Om Påven skaffar sig en hund skulle vovven förmodligen tassa omkring så här om dagarna i Vatikanstaten.Påve Hund Maskeraddräkt inkluderar en vit överdel?

Flash med Muskler Barn Maskeraddräkt - Small

Maskeraddräkter - Flash med Muskler Barn Maskeraddräkt - Small
499 kr

En fantastisk maskeraddräkt som gör att ditt barn förvandlas till superhjälten Flash med en beundransvärd sexpack. Perfekt till halloweenkalaset! Flash med Muskler Barn Maskeraddräkt?

Buzz Lightyear Super Deluxe Maskeraddräkt - Standard

Maskeraddräkter - Buzz Lightyear Super Deluxe Maskeraddräkt - Standard
1 995 kr

Gllar du också att imponera, precis som Buzz Lightyear från Toy Story? Nu kan du imponera, PRECIS SOM Buzz Lightyear från Toy Story! Hitta på dina egna äventyr och låt?

Ko Dräkt

Ko - Ko Dräkt
299 kr

Prova på livet som ko med denna tjusiga kodräkt! Med den här ko maskeraddräkten kan du enkelt skapa en hel kul utklädnad till flera olika utklädda fester. En skojig maskeraddräkt för dig som vill?:

Luke Skywalker Maskeraddräkt - Standard

Maskeraddräkter - Luke Skywalker Maskeraddräkt - Standard
599 kr

Är du en Star Wars-nörd behöver du inte leta längre! Här är den perfekta maskeraddräkten för dig. Luke Skywalker är bondpojken som strider mot den ondskefulle?

Uppblåsbar Ridande Enhörning Barn Maskeraddräkt - One size

Enhörningsdräkter - Uppblåsbar Ridande Enhörning Barn Maskeraddräkt - One size
499 kr

Man behöver inte vara flicka och 10 år för att älska denna uppblåsbara enhörningsdräkt. En maskeraddräkt som både unga och gamla kommer komma ihåg.Uppblåsbar?

Fåret Shaun Maskeraddräkt

Maskeraddräkter - Fåret Shaun Maskeraddräkt
749 kr

Vill du vara lite mer anonym på festen, men ändå ullig och gullig på maskeraden, kan du hoppa i denna Shaun-dräkt. Gör garanterat succé bland de yngre gästerna på kalaset.Fåret Shaun Maskeraddräkt?:

Datorspel Björn Barn Maskeraddräkt - 7-9 år

Björn-produkter - Datorspel Björn Barn Maskeraddräkt - 7-9 år
299 kr

Har du barn med tusentals skärmtimmar i ögonen och vill få ut dom i friska luften kan du locka med den här tokhäftiga maskeradutstyrseln! Dräkten uppmanar till lek och?

Gris Dräkt

Gris-produkter - Gris Dräkt
599 kr

Två långa varelserna med handskar och glasögon leder dig in i en väldigt stor maskin och stänger för de kraftiga metalldörrarna. Det hörs ett massa gnisslande och tjutande när allt helt plötsligt?:

Olaf Barn Maskeraddräkt - Small

Maskeraddräkter - Olaf Barn Maskeraddräkt - Small
499 kr

Från Elsas magiska krafter kommer Olaf, kanske jordens mest kramvänligaste snögubbe. Och nu kan ditt barn förvandla sig till denna härliga karaktär med vår fantastiska?

Leopard Catsuit Deluxe Maskeraddräkt - X-Small

Maskeraddräkter - Leopard Catsuit Deluxe Maskeraddräkt - X-Small
699 kr

Att klä ut sig till leopard är ett enkelt sätt att både sticka ut och bidra med lite vild känsla till maskeraden du ska gå på! Denna läckra catsuit kommer göra?

Vit Enhörning Barn Maskeraddräkt - Medium

Enhörningsdräkter - Vit Enhörning Barn Maskeraddräkt - Medium
299 kr

Den som säger att enhörningar inte finns har inte sett denna magiska maskeraddräkt! Ditt barn kommer vara coolast på kalaset i den här fantastiska enhörningsdräkten. Perfekt?

Belle Deluxe Barn Maskeraddräkt - Small

Maskeraddräkter - Belle Deluxe Barn Maskeraddräkt - Small
899 kr

Belles berömda, gula klänning från den populära Disneyfilmen Skönheten och Odjuret är verkligen spektakulär! De fina ärmarna, det frasande tyget och den böljande,?

Shell Suit 80-tals Maskeraddräkt

Maskeraddräkter - Shell Suit 80-tals Maskeraddräkt
299 kr

Dansa dig in på 80-tals maskeraden i denna super tuffa shell suit maskeraddräkt! Med denna färgsprakande shell suit dräkt kan du enkelt ta dig hela vägen tillbaka till 80-talet på bara ett par minuter.?:

Katt Maskeraddräkt

Katt - Katt Maskeraddräkt
299 kr

Är du kanske inte världens mest populära människa på jorden så är det ingen fara, för vi har den perfekta lösningen!Fånga all uppmärksamhet klädd i denna superhäftiga katt maskeraddräkt som?:

Playboy Kanin Maskeraddräkt - X-Small

Kanindräkter - Playboy Kanin Maskeraddräkt - X-Small
299 kr

Bli extra snygg till festen i denna Playboy Kanin Maskeraddräkt. Passar perfekt till maskerader eller varför inte överraska pojkvännen någon kväll?Playboy Kanin?

Playboy Sammetsrock Maskeraddräkt - Small

Maskeraddräkter - Playboy Sammetsrock Maskeraddräkt - Small
299 kr

Vad sägs om att komma till maskeraden som Hugh Hefner från Playboy Mansion? Med den här smokingliknande morgonrocken kan du göra precis det. Håll ett glas i handen och sätt?

Kock Traditionell Maskeraddräkt - Medium

Maskeraddräkter - Kock Traditionell Maskeraddräkt - Medium
299 kr

Är du en mästare i köket? Visa upp dina talanger för alla på nästa maskerad. Denna utklädnad är perfekt för den som älskar det finare sakerna i livet,?

Kanin Barn Maskeraddräkt - Small

Kanindräkter - Kanin Barn Maskeraddräkt - Small
299 kr

Kanin Barn Maskeraddräkt inkluderar en fluffig vit helkroppsoverall med dragkedja och rosa mage. Ingår gör även ett uppstoppat kaninhuvud i form av en huva med öron, näsa?

Kanin Grå Maskeraddräkt

Kanindräkter - Kanin Grå Maskeraddräkt
299 kr

Inför djurmaskeraden kan det vara svårt att bestämma sig för vilket djur man vill vara, men valet är egentligen ganska enkelt! Denna trevliga maskeraddräkt är perfekt?

Oktoberfest Carry Me Dräkt Öltjej

Oktoberfest - Oktoberfest Carry Me Dräkt Öltjej
599 kr

Med denna Piggyback dräkt behöver du inte gå själv till maskeraden. Rid på öltjejens axlar till Oktoberfesten och spar din energi till firandet. Denna Carry Me dräkt är en rolig klädsel som ger?:

Ridande Häst Barn Maskeraddräkt

Häst - Ridande Häst Barn Maskeraddräkt
499 kr

Om du inte har råd att köpa en riktig häst till ditt barn kanske den här roliga maskeraddräkten kan fungera som plåster på såren. När barnet tar på sig dräkten skapas en illusion av att barnet?:

Unicorn Dräkt Jumpsuit

Enhörning - Unicorn Dräkt Jumpsuit
299 kr

Enhörningar är en fantastisk varelse, magiska och vackra, så varför inte skaffa dig en enhörningsdräkt så du kan vara lika magisk som en enhörning! I den här unicorn jumpsuit dräkten kommer du?:

Gycklare Spelkort Dräkt Barn

Maskeraddräkter - Gycklare Spelkort Dräkt Barn
199 kr

När skratten tystnar har troligen Gycklaren stigit ur graven för att skämta på sitt eget ondskefulla sätt. När man minst anar det dyker han upp. Gycklare är ursprungsnamnet på svenska, även kallad?:

Panda Maskeraddräkt

Maskeraddräkter - Panda Maskeraddräkt
699 kr

Den ultimata maskeraddräkten för alla panda-älskare! Med denna sockersöta pandadräkt kan du lugnt luta dig tillbaka och knapra på en bit bambu och kanske ta en skön tupplur, eller så kan du gå?:

Carry Me Enhörning Budget Barn Maskeraddräkt - One size

Enhörningsdräkter - Carry Me Enhörning Budget Barn Maskeraddräkt - One size
299 kr

När ditt barn väl hoppat i den här fantastiska enhörningsdräkten kommer den förmodligen vara helt omöjlig att få av. Carry Me Enhörning Budget Barn Maskeraddräkt?

Batman Deluxe Maskeraddräkt - Medium

Batman - Batman Deluxe Maskeraddräkt - Medium
3 995 kr

Komplett Batman Deluxe Maskeraddräkt som förvandlar dig till Gothams beskyddare, tidlösa hjälten ur serietidningarna och den mest omtyckte fladdermusgubben genom tiderna: Batman! Herr?

Tomtenisse Dräkt med Luva

Maskeraddräkter - Tomtenisse Dräkt med Luva
229 kr

Du har nog haft dagar där barnens leksaker gått i bitar och när de ropat på dig så har det alltid slutat upp med ena handen bakom huvudet utan en blekaste aning om hur man fixar eländet! Nästintill?:

Uppblåsbar Bodybuilder Barn Maskeraddräkt - One size

Uppblåsbart - Uppblåsbar Bodybuilder Barn Maskeraddräkt - One size
399 kr

Att bli en bodybuilder tar ofta väldigt lång tid! Speciellt om man är barn så finns det risk för en väntetid på iallafall 10 år. Men som man brukar säga...?

Varulv Teen Maskeraddräkt - One size

Maskeraddräkter - Varulv Teen Maskeraddräkt - One size
599 kr

Ta fram odjuret inom dig lagom till skräckmaskeraden med denna otäcka varulvsdräkt. Perfekt om du inte orkar vänta på fullmåne tills du får börja jaga dina offer.?

Blå Dvärg Maskeraddräkt - Small

Maskeraddräkter - Blå Dvärg Maskeraddräkt - Small
399 kr

Om du står blick stilla i trädgården när gästerna passerar så kommer de aldrig att se dig. Kanske är det rent av så att du till och med leker kurragömma?

Anubis Schakal Maskeraddräkt - One size

Maskeraddräkter - Anubis Schakal Maskeraddräkt - One size
699 kr

Anubis är en av de viktigaste gudarna i den egyptiska mytologin - hans domän handlade mycket om döden och vad som hände med människor i livet efter detta. Liksom många?

Uppblåsbar T-Rex Dräkt Barn

T-Rex dräkter - Uppblåsbar T-Rex Dräkt Barn
699 kr

Frukta krita-periodens mest kända rovdjur! För vissa barn är dinosaurier en av dem mest coolaste djuren som funnits, och det är ju inte konstigt med tanken på deras historia. Låt ditt barn vandra?:

Räv Barn Maskeraddräkt

Räv - Räv Barn Maskeraddräkt
399 kr

Rävar är listiga djur som dessutom är väldigt fina. Den här maskeraddräkten är som en onepiece och när ditt barn tar på sig den förvandlas hen till en tjusig räv. Rävhuvud ingår och därför?:

Uppblåsbar Tant Carry Me Dräkt

Uppblåsbart - Uppblåsbar Tant Carry Me Dräkt
499 kr

Denna gamla tant kan gärna hjälpa dig med att ta dig runt på festen! Med den här enkla, men väldigt effektfulla uppblåsbara maskeraddräkten kan du enkelt skapa en illusion av att du rider runt på?:

Korv med Bröd Maskeraddräkt

Maskeraddräkter - Korv med Bröd Maskeraddräkt
299 kr

Om du är ute efter ett riktigt smarrigt utseende så kan denna roliga korv kostym enkelt ge dig en läcker look på nolltid! Denna utsökta korv med bröd maskeraddräkt är ett utmärkt val av utklädnad?:

Bumblebee Transforming Flip Dräkt Barn

Maskeraddräkter - Bumblebee Transforming Flip Dräkt Barn
399 kr

Klä ut dig till den tuffa Transformers karaktären Bumblebee! Med denna häftiga Transformers Bumblebee dräkt kan du enkelt transformeras från fordon till robot med endast några enkla justeringar av?:

Oktoberfest Carry Me Dräkt

Oktoberfest - Oktoberfest Carry Me Dräkt
599 kr

Kom ridandes på en Oktoberfest mans axlar! En Carry Me dräkt är en mycket enkel men också väldigt rolig dräkt att bära till Oktoberfesten eller till en maskerad. Denna Piggyback dräkt passar utmärkt?:

Emoji Katt med Hjärtan Maskeraddräkt - One size

Katt - Emoji Katt med Hjärtan Maskeraddräkt - One size
499 kr

Den här därkten är perfekt för alla crazy cat ladies. Visa var ditt hjärta ligger med denna söta utklädnad, som utan tvekan kommer överösas med komplimanger?

Kyckling Budget Maskeraddräkt - One size

Kyckling-produkter - Kyckling Budget Maskeraddräkt - One size
499 kr

För en liten slant extra får du inte bara kyckling på middagsbordet utan även en perfekt outfit att njuta av den i också!Kyckling Budget Maskeraddräkt inkluderar en gul?

Skinz Svart Barn Maskeraddräkt - 5-7 år

Maskeraddräkter - Skinz Svart Barn Maskeraddräkt - 5-7 år
199 kr

Vill ditt barn klä ut sig till lakrits inför barnmaskeraden? Då har vi den ultimata dräkten här! En åtsittande svart helkroppsdräkt. Perfekt!Skinz Svart Barn Maskeraddräkt?Recension:

Maskeraddräkter
Betygsatt av: Kycklingdräkt.se ⚡
Betyg: 4.8